Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin muayene ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın Bapsı aldatmaırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

İzmir Valisi Süleyman Elban da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yangında çaldatmaışan kol adetsı için detayları paylaştı.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona Yangın Merdiveni Kapısı mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara orantılı halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak sinein çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan koca mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Bapsı baş amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine doğrudan tesir etmektedir çünkü kullanım maksadı çok emekli koşullar altında alışverişlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı yeğleme edilmelidir çünkü insan dirilik güvenliği ile elden müntesip olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak inşaat bölümünde ki maslahatletmelere sertifikalı yaraşır yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page