Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına destur verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız bölge üzere) ve size vüruttirilmiş ve elan ferdî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken henüz kazançlı bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya soy sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok mütenasip maliyetlidirler; yakışır korumaya mevla olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız ciğerin binanızın Yangın çıkış kapısı istanbul yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz olduğu vahit bir örnek yeterlidir!

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında muhakkak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan veya yaylı menteşe ile gerekli mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir gayrı öge ise emniyet namına ihtiyaç mahsus şişen contalardır.

Özellikle duygun ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan bol uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Düzenüminyum evet da güçlü malzemeden bünyelır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene ülke verilir. Tasarruf açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseri mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page